Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma
Menú
Tancar

Reserva una habitació

Alma Barcelona

“El temps torna fútil el que crèiem important i sensat el que pensàvem que era superflu.” Ramón Andrés

Contacte

Situat al centre de Barcelona, a tocar del passeig de Gràcia. Un oasi de 5 estrelles Gran Luxe amb un meravellós jardí.

Ocupa un singular edifici de principi del segle XX, reformat per integrar classicisme i esperit contemporani en un projecte que flueix orgànicament entre tots dos estils. Al bell mig de Barcelona trobem un oasi de calma i silenci, sobretot gràcies al jardí de l’Alma, recuperat segons els principis del pla d’Ildefons Cerdà. L’any 1860, aquest urbanista va idear els interiors d’illa de l’Eixample com a espais verds que apleguessin els edificis al voltant seu.

A Alma, tenim com a objectiu prioritari la seguretat i el benestar dels nostres clients i empleats.

Hem pres amb molta serietat les recomanacions de l’OMS i hem dissenyat un pla de contingència per a protegir la salut dels nostres hostes i col·laboradors. Cada membre de l’equip d’Alma Hotels, incloent a l’equip directiu, estem estrictament compromesos en l’execució i el control dels aspectes essencials de la prevenció d’aquest virus.

Hotel Segur - Plà d'acció

Descarrega

Experiències

Alma Alive

El Jardí de l'Alma

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.