Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma
Menú
Tancar

Reserva una habitació

Qui som

AlmaBarcelona és l’hotel de la companyia AlmaHotels situat al centre de Barcelona, a tocar del passeig de Gràcia. Establiment catalogat amb 5 estrelles Gran Luxe amb encant, que ofereix 72 habitacions, àmplies i diàfanes.

Ocupa un singular edifici de principi del segle XX, reformat per integrar classicisme i esperit contemporani en un projecte que flueix orgànicament entre tots dos estils. Al bell mig de Barcelona trobem un oasi de calma i silenci, sobretot gràcies al jardí de l’Alma, recuperat segons els principis del pla d’Ildefons Cerdà. L’any 1860, aquest urbanista va idear que els interiors d’illa de l’Eixample fossin espais verds que apleguessin els edificis al voltant seu. Tot i que originalment es van dissenyar molts espais verds en els interiors d’illa, actualment en queden pocs i aquest jardí de l’Alma n’és un.

Perquè un descans reparador és essencial per reprendre amb ànim l’activitat viatgera, els llits de l’hotel són per somiar. Amplis matalassos de fabricació exclusiva i roba de llit de prestigiosa qualitat que es renten íntegrament per evitar l’ús repetit de cobrellits i mantes. L’accés a les habitacions és mitjançant tecnologia de reconeixement dactilar. Una mostra més que cada hoste és una persona amb els seus propis trets, no només un nom al registre de l’hotel.

Seguint la filosofia d’AlmaHotels, la mida i la distribució de totes les habitacions asseguren el màxim grau de confort. Espais diàfans, colors sobris i aromes netes en un concepte de luxe que fusiona classicisme i modernitat, artesania i alta tecnologia al servei de l’hoste més exigent.

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.