Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma

Condicions de contractació

Objecte

Aquestes condicions generals de contractació regularan de manera expressa les relacions comercials entre ECAMED BARCELONA, SL (en endavant, ALMA BARCELONA) i els usuaris que facin la reserva dels productes oferts a través d’aquest lloc web.

S’informa els usuaris que ALMA BARCELONA es reserva el dret de modificar en tot moment aquestes condicions generals de contractació, en qualsevol extrem previst, respectant en tot cas les condicions generals vigents en el moment de dur a terme la contractació o compra per part de l’usuari.

Aquestes condicions han estat redactades d’acord amb el que s’estableix en la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, la Llei 7/1998 sobre condicions generals de contractació, el Reial decret legislatiu 1/2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris en la seva darrera modificació, recollida en la Llei 3/2014 de 27 de març, la Llei 7/1996 d’ordenació del comerç minorista i totes les disposicions legals que siguin aplicables.

L’usuari, amb l’acceptació dels termes i les condicions declara que coneix i accepta els tràmits exposats aquí com a necessaris per fer la compra.

Informació prèvia a la compra

Tots els usuaris podran visualitzar dins el lloc web, classificats per categories i subcategories, tots els productes oferts perquè puguin ser adquirits. Fent clic en cadascun, l’usuari podrà accedir a una fitxa completa del producte en què hi haurà una breu descripció, les diferents opcions de reserva i el preu corresponent.

ALMA BARCELONA es reserva el dret de decidir en tot moment els productes i serveis posats a disposició dels usuaris a la botiga online, tant de manera temporal com definitiva. De la mateixa manera, es reserva el dret de modificar unilateralment, sense avís previ, els preus dels productes i l’establiment d’ofertes temporals sobre aquests.

Tots els preus es mostren en euros i inclouen l’IVA aplicable. No s’inclou el preu de la taxa turística municipal per persona i nit aplicable a majors de 16 anys. Aquests preus seran en tot moment els vigents, excepte possibles errors tipogràfics manifestos.

Sistema de compra

Els tràmits per fer l’adquisició de productes seran els que es mostrin en pantalla en cada moment i es descriuen en aquestes condicions generals.

Per adquirir productes, l’usuari ha de fer clic sobre la tarifa desitjada. Un cop seleccionat s’afegirà de manera automàtica a la «Cistella» i es podrà optar en aquell moment per «Continuar comprant» o finalitzar la compra fent en clic en el botó «Continuar». A mesura que l’usuari seleccioni allò que vol, podrà visualitzar prèviament a la part inferior de la finestra «Cistella» els productes seleccionats i pendents de pagament, que s’aniran actualitzant a mesura que hi vagi afegint productes o serveis.

Quan l’usuari hagi finalitzat la llista de la compra, haurà de fer clic al botó «Continuar» que trobarà a la part inferior del desglossament de la seva compra. A partir d’aquest moment haureu d’anar completant la informació a mesura que se us demani i anar seleccionant, si escau, el mètode de pagament que voleu utilitzar. També podreu deixar qualsevol comentari que considereu pertinent a la casella habilitada amb aquest objectiu.

Sistema de Pagament

El pagament es farà mitjançant targeta de crèdit. En el moment de pagar es mostrarà quines són les targetes acceptades per formalitzar la reserva.

El pagament mitjançant targeta bancària es farà a través d’una passarel·la de pagaments gestionada per la plataforma REDSYS SERVICIOS DE PROCESAMIENTO, SL amb un servidor segur, certificat segons el protocol SSL. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de manera segura als serveis de l’entitat bancària i, posteriorment, són verificades amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos. ALMA BARCELONA disposa de les dades bancàries de la targeta de crèdit o dèbit emprada per l’usuari per tal de fer la compra.

ALMA BARCELONA, quan rebi la reserva, cobrarà a la vostra targeta l’import que es mostri durant el procés de compra. Un cop seleccionat el mètode de pagament i finalitzada la reserva dels serveis d’ALMA BARCELONA, s’enviarà un correu electrònic a l’usuari confirmant la comanda.

Suposant que l’import de la compra s’hagi carregat fraudulentament o de manera indeguda utilitzant el número de targeta de pagament, això donarà dret al comprador a exigir l’anul·lació immediata del càrrec. Tanmateix, si el comprador titular de la targeta ha fet la compra efectivament i l’exigència de devolució no és conseqüència d’haver exercit el dret de desistiment o de resolució, quedarà obligat davant l’empresari al rescabalament dels danys i perjudicis ocasionats com a conseqüència d’aquesta anul·lació.

Política de cancel·lacions

Les habitacions reservades a través d’aquest lloc web amb la modalitat «Reemborsable» es podran cancel·lar en un termini de 24 hores, 72 hores o en un termini no superior a set dies abans del check-in, en funció de la modalitat contractada, sense que es carreguin despeses de cancel·lació. Es demanaran les dades de la targeta de crèdit durant el procés de reserva només com a garantia d’aquesta.

Per a la reserva d’habitacions a través d’ALMA BARCELONA amb la modalitat de «No reemborsable» es sol·licitarà un dipòsit no reemborsable del 100% de l’import de la reserva i no podran ser modificades ni cancel·lades. Tampoc no s’admet la cancel·lació de la reserva en cas de no presentació.

Els productes de Transfer, Pàrquing o Esmorzar contractats a través d’aquest lloc web podran ser cancel·lats en qualsevol moment, sense dur associades despeses de cancel·lació de cap mena.

La reserva de taula per dinar o sopar es pot cancel·lar en qualsevol moment, sense despeses de cancel·lació. Només generaran despeses de cancel·lació les reserves de taula per a grups.

La devolució de l’import es tramitarà juntament amb la petició de cancel·lació i el reemborsament de les quantitats pagades estarà subjecte a la corresponent tramitació bancària.

L’exercici del dret de desistiment extingirà les obligacions de les parts d’executar el contracte.

Atenció al client

Si teniu dubtes ens podeu escriure a info@almabarcelona.com o trucar-nos al telèfon (+34) 93.368.44.90 (de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h, Espanya).

Legislació aplicable. Submissió a fur

Aquestes condicions es regiran per la legislació espanyola, que serà d’aplicació en allò que no es disposi en aquest contracte en matèria d’interpretació, validesa i execució.

Text legal desenvolupat per:
Privacidad Digital Abogados, S.C.P.
pdabogados.es

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar lexperiència de navegació. Llegiu la Política de Cookies.