Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma
Menú
Tancar

Reserva una habitació

Jardí i Àtic

El jardí de l’Hotel AlmaBarcelona recupera el concepte urbanístic amb què Ildefons Cerdà (1815-1876) va dissenyar el barri de l’Eixample: aprofitar els interiors d’illa com a espais per a la socialització que, a més, aporten llum natural, ventilació i alegria de viure.

Tots els matisos del verd al centre de la ciutat

Dissenyat pels arquitectes Nori Furlan i Paco Llonch, és un oasi de cuidada vegetació, amb terra de pissarra i bancs de fusta noble. Més que un jardí al centre de Barcelona, és un temple de silenci, cosa que sorprèn al visitant quan pensa en el brogit de la ciutat al seu voltant.

Per les seves característiques, l’espai del jardí és ideal per a trobades i actes privats en què l’harmonia serà convidada d’honor. Està disponible per a reserves particulars.

A l’àtic de l’hotel, la terrassa ofereix vistes panoràmiques de Barcelona en 360 graus. Té ànima de rosa dels vents.

Terrassa amb encant a l'àtic

Distribuïda en dos espais, una part mira cap a l’emblemàtic edifici de la Pedrera i l’altra cap a la Sagrada Família i el seu característic perfil, dos projectes d’Antoni Gaudí.

Són espais ideals per a celebracions i altres trobades privades i estan disponibles per a reserves particulars (mínim 30 persones).

Les vistes privilegiades d’aquesta terrassa d’hotel a Barcelona aportaran perspectiva a qualsevol esdeveniment vital.

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.

Compartir