Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma

Concierge

Des del moment que arriben, els nostres concierges estan a disposició dels nostres hostes per fer que la seva estada sigui el més plaent i sense complicacions possible.

El servei de Concierge a l’hotel Alma Barcelona és molt més que una simple conveniència; és la personificació de l’excel·lència en el servei al client. Actuen com a assistents personals dedicats, compromesos a garantir que cada hoste gaudeixi d’una experiència inoblidable durant la seva estada al nostre hotel.

La funció principal dels nostres concierges és oferir un servei personalitzat i orientat a les necessitats individuals de cada hoste. Ja sigui proporcionant informació detallada sobre la ciutat de Barcelona i les seves atraccions, o recomanant activitats i llocs fora del comú, els nostres concierges estan capacitats per oferir consells i suggeriments adaptats a les preferències i el perfil de cada hoste. El seu profund coneixement de la ciutat els permet fer recomanacions úniques i autèntiques, tot assegurant que cada experiència sigui veritablement memorable.

A més d’oferir assessorament sobre què veure i fer a la ciutat, estan disponibles per organitzar reserves als millors restaurants de Barcelona, així com en activitats especials com ara visites guiades privades, tasts de vi o excursions personalitzades. La seva àmplia xarxa de contactes i l’habilitat per negociar garanteixen que els nostres hostes rebin un tracte exclusiu i privilegiat en tot moment.
Els nostres concierges també estan capacitats per ajudar amb tot un seguit de serveis pràctics, com ara el lloguer de cotxes, l’organització de trasllats a l’aeroport o la compra d’entrades per a esdeveniments especials.

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.