Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma

Pla de sostenibilitat

Bar Jardín del Alma

Àmbit sostenible

L'objectiu fonamental dels hotels Alma és aconseguir un equilibri entre el disseny de producte i serveis (com ara la gastronomia) i els recursos naturals del seu entorn.

A tots els hotels Alma treballem amb criteris de sostenibilitat que van des de l’eficiència energètica de les instal·lacions, com ara amb l’ús de zones verdes com a reguladors climàtics naturals o la minimització del residu plàstic, alimentari o energètic, fins a l’ús de productes naturals i de proximitat a tot allò que envolta el servei de 5 estrelles GL.

Jardin con encanto en el corazón de Barcelona - Hotel Alma Barcelona 5 estrellas GL

Pulmó verd

L’hotel Alma Barcelona ha recuperat el jardí que preveia el pla Cerdà del barri de l’Eixample. Aquesta planificació urbanística de finals del segle XIX forma part del moviment higienista, que pretenia millorar la salut de la població mitjançant, entre altres disciplines, l’arquitectura i l’urbanisme. Tot i que originàriament es van dissenyar molts espais verds als interiors de les illes, actualment en queden molt pocs. L’any 2009, Alma Hotels va recuperar el jardí de la seva illa, que fins a aquell moment havia estat un aparcament de dues plantes, i va proporcionar al barri i a la ciutat un nou pulmó verd.

Segons els estudis de l’arquitecte GernotMinke, la presència de jardins a les vies i patis enjardinats augmenta la netedat de l’aire i la producció d’oxigen, i pot reduir les temperatures ambient entre 1°i 5°. A més, una reducció de 5°de la temperatura exterior adjacent pot suposar un estalvi en refrigeració de fins un 50%.

Producte de proximitat

A la cuina, la nostra prioritat és la qualitat del producte per damunt de tot. Preval el producte local i de proximitat, i en tots els casos es treballa amb productes d’origen i qualitat garantits.

La cuina com un viatge de la memòria. El destí és local i el plat sempre representa allò que ha aconseguit el productor, un recurs 100% natural.

Bañera en Baño de hotel de lujo

All Natural - 0 waste

A Alma hem eliminat el plàstic d’un sol ús als productes que oferim a la restauració, i col·laborem amb cosmètics naturals amb un envàs «zero waste» per a les amenitats de totes les nostres habitacions i suites.

E-concierge

En la línia de la tendència creixent a nivell mundial de fer prevaldre la mobilitat sostenible, molt recolzada també per les autoritats locals, els hotels Alma ofereixen als seus clients la possibilitat de fer servir bicicletes elèctriques per als seus desplaçaments per la ciutat.

Patio interior en hotel de 5 estrellas en Barcelona

Addicionalment, Alma Hotels ha posat en marxa un paquet de mesures d’estalvi energètic entre les quals es troben la limitació de temperatures als espais comuns, l’energia solar tèrmica i l’aprofitament d’aigües.

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.

Compartir