Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma

Xofer

A Alma, entenem que cada moment de la seva estada és preciós, i el nostre servei de xofer privat està dissenyat per fer que aquests moments siguin encara més especials

Elevi la seva experiència a Alma amb el nostre exclusiu servei de xofer privat

En un esforç per oferir als nostres hostes la màxima comoditat i elegància, hem creat un servei de transport excepcional que redefineix el luxe a cada viatge. Tant si li calen trasllats a l’aeroport, recorreguts turístics personalitzats o desplaçaments a mida per la ciutat, el nostre servei de xofer privat garanteix una experiència de viatge incomparable.

Al cor del nostre servei hi ha la nostra flota de vehicles d’alta gamma, encapçalada per l’imponent BMW Sèrie 7L. Aquest vehicle emblemàtic combina un disseny elegant amb la tecnologia més avançada i una comoditat incomparable. Amb seients de cuir luxosos i espaiosos, climatització individual i un sistema de so prèmium, cada trajecte al BMW Sèrie 7L és una experiència de primera classe.

Els nostres xofers professionals són experts en oferir un servei personalitzat i discret que s’adapta a les necessitats de cada hoste. Des de rebre els viatgers a l’aeroport amb un cartell personalitzat fins a proporcionar recomanacions locals i suggeriments d’itineraris, els nostres conductors estan compromesos a oferir una atenció excepcional en cada moment del viatge.

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.