Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma

Estranyeses

Obra de Laurence Le Constant

 

L’estranyesa contemporània no és l’experimentada pels espectadors de principis de segle XX sorpresos davant les imatges de l’arribada del tren a l’estació en la pel·lícula dels germans Lumière. La nostra estranyesa es manifesta quan de forma fortuïta quan ens topem amb petit fenòmens inesperats en el nostre dia a dia. El nostre tren que surt de l’estació es un tren interior.

 

PRIMERA APARICIÓ

15 de març

de 18.30 a 19.30 h

 

PAPIRODREAMS

Estela Moreno – Cartoncita

 

Estela Moreno és dissenyadora i enginyera de paper i s’ha format amb moda, disseny, art i espectacle. Dirigeix Cartoncita, un estudi atelier professional especialitzat en origami que recupera les tècniques manuals tradicionals per adaptar-les als temps moderns. El 2015 va ser publicat el seu llibre Cartoncita – làmpades d’origami. Entre les marques més destacades a escala internacional per a les quals ha treballat destaca Agatha Ruiz de la Prada, Zara, Massimo Dutti, Lays o Hermes entre d’altres. Ha desenvolupat els treballs de disseny d’aparadors de nombroses botigues de gran prestigi. Imparteix tallers d’origami a Espanya i d’altres països d’Europa.

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.

Compartir

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar lexperiència de navegació.

Llegiu la Política de Cookies.