Rectangle 14Created using FigmaGroupCreated using Figma

Spa

Hotel amb SPA i gimnàs a Barcelona

Per a la cura corporal, per eliminar toxines o per al merescut hedonisme, els hostes disposen de saunes de calor seca i humida, a més de sala de massatge. Extensa varietat de tractaments terapèutics i de bellesa, aplicats per especialistes qualificats, en aquest hotel amb spa a Barcelona.

Hotel con Spa en el centro de Barcelona - Hotel Alma Barcelona Gran Lujo

Spa

La piscina té l’ànima d’un onsen japonès i la paleta d’una matinada mediterrània. És ideal per submergir-se en un bany que relaxa el cos i la ment.

Dues saunes, seca i humida, i les dutxes de contrastos completen la zona d’aigua de l’spa de l’Hotel Alma.

Hotel con Spa en el centro de Barcelona - Hotel Alma Barcelona Gran Lujo
Hotel con Spa en el centro de Barcelona - Hotel Alma Barcelona Gran Lujo

Gym i Ioga

La sala de gimnàs està equipada amb diferents elements per a la pràctica esportiva quotidiana. Inclou TRX i serveis de personal trainer.

Els serveis personalitzats de ioga, txikung i Pilates a disposició dels hostes completen l’oferta de l’hotel amb gimnàs.

Hotel con gimnasio en el centro de Barcelona - Hotel Alma Barcelona 5 estrellas 5 GL
Hotel con gimnasio en el centro de Barcelona - Hotel Alma Barcelona 5 estrellas 5 GL

Massatges i tractaments exclusius

Un total de 17 serveis per a totes les necessitats. Agrupats per categories (bàsica, estètica, específica, especial i holística), s’inclouen massatges i tractaments amb efectes relaxants, curatius, drenants, depuratius, tonificants o rejovenidors. També es combinen amb tècniques orientals com ara l’acupuntura, la reflexologia i el reiki.

Spa Hotel Alma Barcelona
Spa Hotel Alma Barcelona

L’aplicació d’oli en algunes de les modalitats millora els beneficis de l’experiència. La possibilitat d’acabar la sessió assaborint un suc o un te especial de l’Alma prolonga el moment de plaer.

Spa Hotel Alma Barcelona

Massatges i tractaments

Massatges i tractaments

Relaxant
Relax Zen
 • 60 min - 150€

Massatge suau i relaxant amb lentes i llargues passades. Lleu incidència en el teixit muscular.

Relax Star
 • 90 min - 190€

L'estrella de l'(Hotel) Alma. El més sol·licitat i versàtil dels nostres serveis. Massatge integral que treballa totes les parts del cos a una pressió mitjana. És un híbrid entre el massatge curatiu i el relaxant.

Cranio-Facial
 • 60 min - 155€
 • 90 min - 190€

Ideal per a tractar la tensió muscular del coll, mandíbula, cara i zona alta de l'esquena. Ajuda a alleujar migranyes i afavoreix la concentració.

Neurosedant
 • 60 min - 145€
 • 90 min - 185€

És una tècnica que utilitza la respiració, els moviments llargs, suaus i constants per a generar una experiència de relaxació profunda. Ideal per a reduir l'estrès, l'insomni, la migranya i l'ansietat.

Terapèutic
Descontracturant
 • 60 min - 155€
 • 90 min - 195€

Basat en els principis del quiromassatge, és un massatge integral en el qual s'utilitzen pressions d'intensitat mitjana amb l'objectiu d'alleujar tensions en la musculatura i el teixit tou.

Deep Tissue
 • 60 min - 160€
 • 90 min - 200€

Se centra en els grups musculars profunds eliminant les adherències que es formen en el teixit connectiu. Estimula la fàscia muscular ajudant a relaxar la musculatura. Ideal per a alleujar tensions musculars més profundes.

Reflexologia Podal
 • 60 min - 130€

Tècnica basada en punts de pressió i massatge en els quals s'estimulen diferents punts reflex, especialment als peus. Estimula el sistema immunitari, regula el sistema digestiu i relaxa el sistema nerviós.

Estètic
Detox
 • 60 min - 145€
 • 90 min - 185€

És un massatge dirigit especialment a la neteja i desintoxicació de l'organisme. Part d'un massatge circulatori combinat amb massatge abdominal i drenatge limfàtic.

Drenatge Limfàtic
 • 60 min - 145€
 • 90 min - 185€

Tècnica basada en moviments suaus i repetitius. És ideal per a afavorir la circulació, reduir la retenció de líquids, i estimula el sistema renal.

Facial
 • 60 min - 150€

Proporciona una sensació plaent de relaxació i confort sobre els músculs de la cara mitjançant l'ús de tècniques suaus, constants i drenants. Estimula i reafirma el to muscular del rostre a més de reduir les tensions del dia a dia.

Ritual
Holisitic Dream
 • 120 min - 295€

Combinació de diferents tècniques i estils de massatge creada exclusivament pels massatgistes de l'Hotel. Massatge únic, personalitzat i adaptat a la necessitat del client. Versàtil, innovador i creatiu.

Subscriu-te a

Newsletter

Emplena aquest formulari per conèixer tota l’actualitat de l’ALMA.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.

Compartir